خرید قهوه ترکیبی خوش طعم با ضمانت کیفیت
-
مشاهده بر اساس :
-
آیا تا به حال در هنگام نوشیدن قهوه فکر کرده اید که ای کاش کمی اسیدی تر بود یا کافئین بیشتر یا کمی اسیدیته کمتر داشت؟ یا که کامل نبود، چیزی کم بود؟
بلند کردن یا ترکیب قهوه:
برای حل این مشکل، فقط یاد بگیرید که چگونه قهوه را ترکیب کنید. با کمی آزمون و خطا، می توانید یاد بگیرید که چگونه قهوه را ترکیب کنید و ویژگی های مورد نظر خود را ایجاد کنید. البته چی بگم! ترکیب بسیار پیچیده تر و تخصصی تر است. کلمه صحیح ترجمه شده به فارسی Blend است.
چرا ترکیب کنیم؟
همانطور که در بالا ذکر شد، ما قهوه را مخلوط می کنیم تا به طعم و عطری منحصر به فرد دست پیدا کنیم تا ویژگی های مورد نظر نوشیدنی مورد نظر ایجاد شود. آیا مشتری می تواند از باریستا قهوه ای با کافئین بیشتر بخواهد؟ یا شاید باریستا نیاز دارد که ترکیب قهوه خود را ایجاد کند تا یک قهوه منحصر به فرد درست کند. مخلوط کردن یک چالش بزرگ در مصرف قهوه و قهوه است و نیاز به آگاهی از انواع و ویژگی های قهوه دارد.
مطمئناً کسانی هستند که فکر می کنند ترکیب کردن به معنای قبول این است که این قهوه به درد نخور است! یا راهی برای فرار از قهوه های بوداده گذشته. اما این دو باور در مورد ترکیب صدق نمی کند.
ترکیب عطر و طعم مورد نظر نوشیدنی منحصر به فرد را ایجاد می کند.
چالش های ترکیب قهوه
اگر فکر می کنید می توانید خیلی سریع هم زدن قهوه را یاد بگیرید، فکر می کنم اشتباه می کنید! ترکیب قهوه و ایجاد تعادل بین قهوه های مختلف کار ساده ای نیست و نیاز به سال ها تجربه و آشنایی با ویژگی های دانه ها دارد. می توانید یک مخلوط درست کنید و به این نتیجه برسید که یکی از دانه ها باید عوض شود و حالا باید تفت دهید، مخلوط کنید و سپس آماده کنید! فقط در صورتی که بتوانید دقیقا همان درجه برشته شدن را دوباره بسازید! کدام درجه برشته شدن را با کدام قهوه ترکیب کنیم؟ با ترکیبم چه نوشیدنی درست کنم؟ هر چه بیشتر در این زمینه تمرین و تحقیق کنید، تجربه شما بیشتر می شود.
چقدر قهوه مخلوط کنیم؟
به گفته برخی کارشناسان، نباید بیش از پنج ترکیب در قهوه وجود داشته باشد. مقدار هر ترکیب نباید کمتر از 8 درصد کل باشد. برای تهیه یک اسپرسو به 14 تا 17 گرم قهوه معادل 90 تا 100 دانه قهوه نیاز است که 8 درصد بر طعم نهایی تأثیر نمی گذارد. میزان مصرف و نوع تهیه یکی دیگر از عوامل موثر بر میزان ترکیب است.
قهوه های مناسب برای جفت شدن:
محصول نهایی باید طعم متعادلی داشته باشد، برای حفظ آن باید چند نکته را به خاطر بسپارید.
طعم شیرین: بسیاری از مردم از قهوه های برزیل، پرو و مکزیک استفاده می کنند.
رضایت اولیه دهانی-زبانی: به آن احساس اولین لحظه و اولین طعم قهوه تا بلعیدن آن می گویند و نوشیدنی هایی که نتوانند این کیفیت را برای نوشنده ایجاد کنند پوچ می گویند. برای جلوگیری از این تله، بهتر است از طعم دهنده سیب سبز استفاده شود، در ترکیب از قهوه تک منشا کاستاریکا، کلمبیا، گواتمالا و بوروندی استفاده شده است.
رایحه زیاد: قهوه های کنیا و اتیوپی، رایحه های میوه ای و گلی برای این بخش مناسب هستند. قهوههای رست روشن، عطر بهتری دارند و البته نمیتوان از همه ترکیبهای قهوه سبک استفاده کرد.
تاثیر درجه رست بر روی قهوه نهایی
آیا می خواهید از قهوه های برشته شده روشن یا تیره استفاده کنید؟ شاید شما نیاز به ترکیبی از این دو داشته باشید! البته اگر چیزی که به دنبال آن هستید حفظ خصوصیات اصلی دانه های قهوه خود تا حد امکان است، بهتر است از قهوه های برشته شده سبکتر استفاده کنید.
ابتدا برشته و سپس ترکیب:
هر قهوه دارای ویژگی ها و ویژگی های متفاوتی است (پروفایل متفاوت هر قهوه) و ویژگی های متفاوتی را در درجات مختلف برشته نشان می دهد، هر قهوه باید جداگانه برشته شود و سپس مخلوط شود. مزیت این روش این است که هر قهوه ای را می توان آنطور که می خواهید برشته کرد. این روش برای برشته های کوچک مناسب است.
عیب روش این است که کار برشته کردن به مشخصات متفاوتی برای هر دانه قهوه بسته به وزن کل قهوه مورد نیاز نیاز دارد. یک برشته کننده ممکن است امروز 10 کیلو، فردا 30 کیلو و پس از آن 5 کیلو نیاز داشته باشد. یک میز بسیار بزرگ و پیچیده از وزن ها و دانه های مختلف با درجه های مختلف برشته شدن! خیلی پیچیده میشه!!
ترکیب و بعد برشته کردن
در این روش ابتدا تمام قهوه ها را به صورت قهوه سبز ترکیب می کنیم و سپس آنها را برشته می کنیم که از مزایای این روش سهولت برشته شدن است. از معایب این روش می توان به وجود قهوه هایی با اندازه، تراکم و رطوبت مختلف در ترکیب اشاره کرد که این عوامل بر عطر قهوه تاثیر می گذارد. برخی از قهوه ها را می توان بیش از حد برشته کرد و برخی دیگر را کمتر برشته کرد.
بهترین ترکیب را ایجاد کنید
منطقه ای که دانه های قهوه شما در آن رشد می کنند تأثیر قابل توجهی در نتیجه نهایی دارد، برخی از روست ها ویژگی ها و ویژگی های هر قهوه را فهرست می کنند، این برای ترکیب قهوه ها بسیار مفید است. به عنوان مثال، شما باید درک بسیار دقیقی از ویژگیهای قهوه کنیا (میوهای) در مقابل قهوه کلمبیایی (آجیل و اسیدیته کم) داشته باشید تا در هنگام مخلوط کردن به شما کمک کند.
یکی از مواردی که هنگام ترکیب قهوه باید در نظر بگیرید آخرین نوشیدنی است که از فنجان خود انتظار دارید. شاید برای صبحانه یا در روز تعطیل یک اسپرسوی قوی یا شاید یک فنجان قهوه بخواهید! اسپرسوها معمولاً ترکیبی از چندین قهوه هستند، نه یک قهوه منشاء واحد. یک چیز را فراموش نکنید، لازم نیست تمام قهوه های گران قیمت را با هم مخلوط کنید. اگر اولین بار است که به سراغ قهوه های ارزان قیمت می روید.