خرید قهوه فرانسه اورجینال با ضمانت کیفیت

تا
تومان
از
تومان
  • مشاهده بر اساس :

قهوه فرانسه یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها در جهان است و چون به روش فرانسوی دم می شود قهوه فرانسوی نامیده می شود.

برای مدت طولانی برای تهیه ساده یک فنجان قهوه، قهوه آسیاب شده مانند قهوه ترک را در ظرف می ریختند و آب داغ به آن اضافه می کردند، تا اینکه در سال 1710 در فرانسه برای اولین بار ابزار جدیدی برای تهیه قهوه ایجاد شد.

 

قهوه فرانسوی چیست؟

قهوه فرانسوی یکی از قهوه های دم شده است که دارای کافئین خوبی است، زیرا آب و قهوه در زمان دم کشیدن مدت بیشتری در کنار هم می مانند. از طرفی قهوه سبک است و به خصوص برای صبحانه گزینه خوبی است. برای تهیه این قهوه از دستگاهی به نام فرنچ پرس استفاده می کنیم.

 

طرز تهیه قهوه فرانسوی

مرحله اول: آب را گرم کنید

آب را بجوشانید. سپس صبر می کنیم تا آب کمی سردتر از نقطه جوش شود. (حدود 93 درجه سانتیگراد)

مرحله دوم: فرنچ پرس را آماده کنید

آب داغ را داخل فرنچ پرس بریزید و بچرخانید تا گرم شود.

مرحله سوم: آسیاب قهوه

قهوه را در قطعات بزرگ آسیاب می کنیم.

مرحله چهارم: قهوه را آماده کنید

برای هر فنجان قهوه فرانسوی حدود 15-20 گرم قهوه درشت آسیاب شده می ریزیم. (حدود 1 یا 2 قاشق غذاخوری)

کمی آب داغ اضافه کنید تا قهوه مرطوب شود. 30 تا 45 ثانیه صبر می کنیم. بقیه آب داغ را به صورت دورانی می ریزیم تا فرنچ پرس تا میله بالاتنه پر شود.

 در فرنچ پرس را ببندید و 3-4 دقیقه صبر کنید. فیلتر فرنچ پرس را به آرامی فشار دهید تا قهوه نرم شود. قهوه آماده سرو است.

 

قهوه آسیاب شده مناسب فرانسه

 به طور معمول، روست قهوه مناسب برای فرانسه، رست سبک یا متوسط ​​است و برخلاف قهوه ترک، درشت آسیاب شده و شبیه شن است. قهوه فرانسوی با استفاده از فرنچ پرس تهیه می شود. بسیاری از افراد دوست دارند قهوه فرانسوی را با شیر یا عسل گرم بنوشند که هرکسی می تواند با توجه به ذائقه خود به قهوه خود اضافه کند.

 

روش های مختلف برای سرو قهوه فرانسوی

می توانیم قهوه فرانسوی را با طعم های مختلف مانند: کاکائو، عسل، دارچین و ... سرو کنیم. 

 

قهوه فرانسوی با پودر کاکائوپودر

کاکائو فواید زیادی دارد از جمله بهبود جریان خون به مغز و قلب و ترکیب آن با قهوه در کنار عطر بی نظیرش، سالم ترین راه برای لذت بردن از آن بدون قند است.

برای تهیه دو فنجان قهوه فرانسوی کاکائو، 1/2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو را با دو قاشق غذاخوری پودر قهوه فرانسوی مناسب ترکیب کرده و در فرنچ پرس بریزید و دم کنید.

 

قهوه فرانسوی با شیر

قهوه فرانسوی با شیر یک نوشیدنی خوشمزه است که می توانیم آن را در مهمانی ها و حتی به عنوان میان وعده سرو کنیم.

برای این کار قهوه فرانسوی را آماده کرده و شیر را گرم کرده و در فنجانی جداگانه می ریزیم. فنجان شیر داغ را در کنار ظرف فرنچ پرس قرار دهید و مقدار دلخواه قهوه و شیر داغ را با هم ترکیب کنید تا قهوه درست شود.

 

قهوه فرانسوی با عسل

عسل یک طعم دهنده عالی برای قهوه است. عسل خواص زیادی دارد و قهوه خورها اغلب به جای شکر از عسل استفاده می کنند. جالب است بدانید که بسیاری از متخصصان تغذیه به افرادی که می خواهند لاغر شوند، توصیه می کنند به جای شکر موجود در قهوه، عسل بخورند که علاوه بر شیرین شدن قهوه، کالری کمتری نیز دارد.

 

قهوه فرانسوی با طعم وانیلی

وانیل یک طعم دهنده پرکاربرد برای نوشیدنی های قهوه است. برای افزودن طعم وانیل به قهوه، ابتدا شربت یا شربت وانیل را در کف فنجان سرو بریزید، سپس قهوه خود را روی آن بریزید.

 

قهوه با دارچین

افزودن دارچین به قهوه یکی از بهترین راه‌ها برای خوش طعم کردن قهوه صبح است. برای این کار بهتر است تکه های دارچین را در فرنچ پرس قرار دهید و آن را با قهوه فیلتر کنید تا دارچین تمام خواص و طعم خود را در قهوه داغ آزاد کند.

تاریخچه قهوه فرانسه

طبق افسانه های اروپایی، یک فرانسوی برای اولین بار با کمک یک فیلتر پارچه ای که به یک میله فلزی متصل شده بود، سعی کرد ذرات قهوه را از ظرف نوشیدنی جدا کند. گفته می شود در جای دیگر، یک فرانسوی قهوه را در آب داغ ریخته بود، ذرات قهوه در آب جمع شده بود و مرد سعی کرد با استفاده از یک صفحه فلزی که از یک تاجر ایتالیایی گرفته شده بود، ذرات قهوه را به ته ظرف فشار دهد. او متوجه شد که بیشتر از قبل قهوه درست کرده است.

قهوه فرانسوی یکی از معروف ترین قهوه های دنیاست. نشستن در تراس یک کافه فرانسوی و نوشیدن یک قهوه دلچسب فرانسوی همیشه آرزوی همه بوده است.

 

بعید است کارشناسان و باریستاهای ماهر قهوه کافه های فرانسوی را در جای دیگری بیابید، فقدان لاته آرت و قهوه آسیاب شده دلیلی برای دست کم گرفتن قهوه فرانسوی نیست.

 

قهوه فرانسوی معمولاً مشکی یا سیاه سرو می شود، در حالی که در تراس کافه می نشینید و دنیا را تماشا می کنید. قهوه فرانسوی تاثیر زیادی بر کیفیت دانه‌های قهوه ندارد، اما لذت بردن از لحظات آرام در یک روز شلوغ مهم‌تر است.

خواندن یک کتاب، تماشای افراد یا گفتگو با یک دوست با یک قهوه فرانسوی چیزی است که آن را متمایز می کند.

. کافه های فرانسوی به ندرت منو ارائه می دهند، در زیر انواع قهوه فرانسوی ارائه شده در فرانسه را توضیح می دهیم:

 

انواع قهوه فرانسوی

کافه: قهوه در واقع همان اسپرسو در زبان فرانسه است. این قهوه فرانسوی یک اسپرسو کلاسیک است کوچک، غلیظ و پرانرژی، معمولا با یک لیوان کوچک آب سرو می شود. این محبوب ترین نوع قهوه فرانسوی در این کشور است.

 

کافه الونگه: در واقع، کافه الونگه نزدیکترین چیز به یک آمریکایی در فرانسه است که از یک اسپرسو تشکیل شده است که روی آن آب داغ ریخته شده است. (café filtré) است.

در اکثر کافه ها و رستوران ها، این قهوه فرانسوی بسیار رایج تر از قهوه فیلتر شده است. این قهوه برای افرادی که به دنبال قهوه فیلتر به سبک آمریکایی هستند گزینه بسیار خوبی است.

نویز: این کافه فرانسوی به دلیل رنگ آجیلی خود بسیار معروف است و از یک اسپرسو با لایه ای از کف شیر داغ تهیه می شود. این قهوه شبیه ماکیاتوی ایتالیایی است، البته گاهی اوقات کافا نویز لاته در کنار آن سرو می شود تا فردی که می خواهد آن را بنوشد شیر را به نوشیدنی خود اضافه کند.

 

چهار کافه کرم: کافه کرم نوعی اسپرسو است که روی آن مقدار نسبتا زیادی کف شیر وجود دارد. این قهوه فرانسوی شباهت زیادی به کاپوچینو دارد.

 

لاته: لاته دم کرده یا قهوه فرانسوی است که با شیر داغ سرو می شود.

قهوه فرنچ پرس روشی برای تهیه قهوه است که با استفاده از پرکولاتور به نام «فرنچ پرس» تهیه می شود.

 

. چرا قهوه فرانسوی اینقدر محبوب است؟

یکی از مهم ترین ویژگی های قهوه فرنچ پرس این است که می توانید همزمان برای چند نفر قهوه زیادی درست کنید. همچنین هنگام تهیه قهوه فرانسوی با فرنچ پرس به راحتی می توانید دمای آب و زمان دم کشیدن را کنترل کنید. معمولاً می توانید برای 3-4 نفر با فرنچ پرس قهوه درست کنید. فرنچ پرس ها در اندازه های مختلف و برای 8 نفر نیز موجود است.

چگونه قهوه و آب را اندازه بگیرم؟

اگر در خانه ترازو ندارید پیشنهاد می کنیم از روش های حجمی برای اندازه گیری قهوه آسیاب شده و میزان آب استفاده کنید. در زیر به شما اندازه گیری های کلی با واحد فنجانی را ارائه می دهیم. هزینه قهوه فرانسوی برای پرس فرنچ چقدر است؟

برای 1 نفر: 2 قاشق قهوه + 1 لیوان آب (معادل 28 میلی لیتر)

برای 2 نفر: یک چهارم دانه قهوه + 2 لیوان آب

برای 4 نفر: نصف لیوان دانه قهوه + 4 لیوان آب

پس به یاد داشته باشید که برای 4 وعده قهوه از نصف فنجان دانه قهوه کامل استفاده کنید. ابتدا دانه های قهوه را مخصوص قهوه فرانسوی، یعنی به اندازه درشت آسیاب کرده و در ته فرنچ پرس قرار دهید.

شما باید کاری را انجام دهید که با سلیقه شما مطابقت دارد. به همین دلیل ممکن است کمی طول بکشد تا بفهمید کدام قهوه برای شما بهترین است.

زمان دم کردن قهوه فرانسوی خود را بیش از 5 دقیقه بگذارید. از قهوه تیره تر یا قهوه روبوستا استفاده کنید.

چگونه قهوه را نگه دارم؟

دانه های قهوه را در جای خشک و خنک در ظرفی در بسته نگهداری کنید. به این ترتیب قهوه شما برای مدت طولانی تری تازه می ماند!

آسیاب کردن قهوه یکی از فاکتورهای مهم در تهیه قهوه فرانسوی با فرنچ پرس است. اگر دانه های قهوه خود را بیش از حد آسیاب کنید، قهوه غلیظ و کدر خواهید داشت. اگر قهوه خود را به اندازه کافی سخت آسیاب نکنید، در نهایت یک فنجان قهوه آبکی و بی مزه خواهید داشت. در اینجا نحوه درست آسیاب کردن قهوه برای فرنچ پرس آورده شده است.

 

اگر آسیاب قابل برنامه ریزی دارید، آن را روی متوسط ​​قرار دهید.

اگر آسیاب دستی یا برقی دارید، قهوه را آسیاب کنید تا صاف و به اندازه بلورهای شن و ماسه بزرگ شود.

 

دمای آب در تهیه قهوه فرنچ پرس

دمای آب هنگام تهیه قهوه فرانسوی بسیار مهم است. اگر از آب خیلی داغ استفاده کنید، می تواند قهوه را بسوزاند و قهوه سوخته درست کند. اگر از آبی استفاده کنید که به اندازه کافی داغ نیست، طعم قهوه را به خوبی استخراج نمی کند. راه حل این است که آب را در یک کتری یا قابلمه بجوشانید، سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید 1 دقیقه قبل از شروع دم کردن قهوه بماند زمان درست کردن قهوه فرانسوی با پرس فرنچ فرا رسیده است.

بعد از اینکه آب را روی قهوه ریختید و آن را هم زدید، نوبت به دم کردن قهوه می رسد. طبق مطالعات انجام شده مناسب ترین زمان برای یک قهوه فرانسوی خوشمزه 5 دقیقه است. زمان کوتاهتر باعث عدم توزیع صحیح قهوه می شود. اگر اجازه دهید قهوه بیش از  دقیقه بماند، طعم قهوه فرانسوی شما کمی تلخ می شود.

 

پس از مخلوط کردن قهوه در آب، بگذارید 5 دقیقه دم بکشد. سپس پیستون را تا انتها فشار دهید و قهوه را داخل فنجان بریزید. نوش جان

4. زمان درست کردن قهوه فرانسوی فرا رسیده است

بعد از اینکه آب را روی قهوه ریختید و آن را هم زدید، نوبت به دم کردن قهوه می رسد. طبق مطالعات انجام شده مناسب ترین زمان برای یک قهوه فرانسوی خوشمزه 5 دقیقه است. زمان کوتاه تر، قهوه را به درستی پخش نمی کند. اگر اجازه دهید قهوه بیش از 5 دقیقه بماند، طعم قهوه فرانسوی شما کمی تلخ می شود.

 

پس از مخلوط کردن قهوه با آب، بگذارید 5 دقیقه دم بکشد. سپس پیستون را تا انتها فشار دهید و قهوه را داخل فنجان بریزید. نوش جان!