خرید چای ماسالا اصل با ضمانت کیفیت

تا
تومان
از
تومان
  • مشاهده بر اساس :

یکی از برجسته ترین و خوش طعم ترین دمنوش های موجود در بازار که امروزه افراد زیادی از آن استفاده می کنند، چای ماسالا است. این دمنوش خواص زیادی دارد و از ترکیبات مختلفی تهیه می شود.

چای ماسالا چیست؟

این چای اصالتاً هندی و تایلندی است و قدمتی طولانی دارد. این دمنوش گیاهی کاملاً گیاهی طبیعت گرمایی دارد و پادشاهان هندی از آن برای پذیرایی از مهمانان در مهمانی ها و مجالس خود استفاده می کردند.

 

این چای ارزش غذایی بالایی دارد و از ترکیبات مغذی زیادی تشکیل شده است. به همین دلیل می تواند خواص دارویی و درمانی زیادی داشته باشد و به عنوان یک طب سنتی مورد استفاده قرار گیرد.

 

بازار فروش این چای نه تنها در کشورهای مبدا بلکه در بسیاری از کشورهای اروپایی و آسیایی بسیار خوب است. زیرا یک دمنوش گیاهی مخلوط محسوب می شود.

مهمترین ترکیبات چای ماسالا

این چای هندی دارای بسیاری از مواد گیاهی و طبیعی مانند دارچین، زنجبیل، هل، فلفل سیاه، جوز هندی، رازیانه، انیسون، میخک و غیره است. وجود همه این ترکیبات این چای را بسیار معطر و خوش طعم کرده و خواص درمانی بی شماری دارد.

 

ادویه گرم دارچین یکی از مواد مهم این چای است که در طعم آن تاثیر بسزایی دارد. طبیعتا ما ایرانی ها هم از این ادویه در تهیه بسیاری از چای ها و غذاهای خود استفاده می کنیم.

 

دارچین :

این ادویه گرم و کمی شیرین است. این ادویه کالری زیادی ندارد و افرادی که قصد کاهش وزن دارند می توانند با خیال راحت از آن در تهیه دمنوش های گیاهی خود استفاده کنند.

 

زنجبیل:

پودر زنجبیل نیز یکی از ادویه های تند این چای است که می تواند دمای بدن را بالا ببرد و نقش محرک را ایفا کند. این پودر عملکرد معده را بهبود می بخشد و باعث کاهش وزن افراد می شود. این ادویه خواص زیادی برای درمان بیماری های مختلف دارد. فشار دادن:

هل یکی دیگر از مواد اصلی این چای هندی است. دانه هل در رنگ های سفید، سبز و مشکی در بازار موجود است. اما برای تهیه این چای از هل سبز استفاده می شود.

 

این دانه می تواند نقش عطر و طعم را در این چای ایفا کند. این دانه معطر فواید زیادی برای بدن از جمله سم زدایی بدن، بهبود هضم غذا و... دارد.

 جوز هندی:

جوز هندی به مقدار کم نیز در این چای هندی وجود دارد، با این حال بوی مطبوعی به این چای می دهد و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. فلفل سیاه موجود در این چای به همراه زنجبیل می تواند تندی این چای را افزایش داده و باعث افزایش دمای بدن و از بین رفتن انگل ها و قارچ های وارد شده به بدن شود. میخک ها:

پرهای پودر شده گیاه دارویی میخک می تواند این چای را معطر کند و همراه با دارچین نقش تسکین دهنده انواع دردها را ایفا کند. شایان ذکر است که میخک به طور کلی یک داروی گیاهی محسوب می شود و فقط در داروخانه ها برای درمان بیماری های مختلف به فروش می رسد.

 طرز تهیه چای ماسالا

طرز تهیه این چای هندی بسیار ساده است و ممکن است برای افراد کمی زمان ببرد. در تهیه این چای از تمامی ادویه های ذکر شده استفاده می شود. اما ارزش آنها متفاوت است.

 

لازم به ذکر است که میزان دارچین، زنجبیل، هل و میخک در این دمنوش بیشتر از سایر مواد است. بنابراین باید نسبت بین آنها و سایر مواد را رعایت کرد تا این چای بتواند خواص خوب خود را به بدن نیز منتقل کند.

 

برای تهیه این چای، مردم می توانند پودر آماده آن را که با نام های تجاری خاص در بازار موجود است، خریداری کنند. در این میان بسیاری از افراد سعی می کنند این چای تازه را مصرف کنند. بنابراین سعی می کنند تمام ادویه های موجود در آن را در زمان مصرف در منزل تهیه کنند. پس از تهیه پودر چای ماسالا، افراد باید مقداری شیر یا آب اضافه کنند و اجازه دهند ادویه ها به مدت پنج تا هفت دقیقه با حرارت ملایم دم بکشند.

 

لازم به ذکر است که اگر چند نفر از پودر آماده برای تهیه این چای استفاده می کنند، ابتدا شیر را گرم کرده و سپس یک قاشق از پودر آماده را داخل شیر بریزند تا هر لیوان از این چای هندی درست شود. اما اگر قصد دارید مواد این دمنوش را در منزل تهیه کنید، ابتدا چای سیاه را با کمی شیر گرم کنید و سپس مواد دیگر را اضافه کنید.

 نحوه استفاده از چای ماسالا

روش مصرف این چای برای افراد مختلف ممکن است متفاوت باشد. پس از تهیه این چای، افراد برای مصرف آن باید به ذائقه خود توجه کنند. برخی از افراد ترجیح می‌دهند از آن به‌طور مرتب و بدون استفاده از شیرین‌کننده‌ها استفاده کنند. زیرا زمانی که این چای به صورت خالص دم می شود به دلیل ترکیبات و ادویه های خاصی که دارد مانند دارچین طعم شیرین و لطیفی دارد. اما برخی افراد دوست دارند آن را کاملا شیرین بخورند. برای این کار می توانند مقداری شیرین کننده طبیعی مانند عسل اضافه کنند.

خواص چای ماسالا

این دمنوش هندی مانند هر دمنوش گیاهی دیگری با ترکیبات گیاهی مختلف تهیه می شود و به همین دلیل خواص و فواید بسیاری برای سلامت بدن و درمان یا کنترل بیماری های مختلف دارد. تقویت سیستم ایمنی بدن:

میخک و دارچین نیز از ترکیبات این چای هستند که می توانند سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و از ابتلا به بیماری های مختلف در بدن پیشگیری کنند.

 

عملکرد دستگاه گوارش را بهبود می بخشد:

میخک، هل و زنجبیل موجود در این چای نیز می تواند بر عملکرد دستگاه گوارش و معده تأثیر بگذارد. زیرا این ترکیبات به هضم غذا کمک کرده و اثرات ضد قارچی خوبی دارند و همچنین بوی بد دهان را از بین می برند. به همین دلیل بهترین زمان برای مصرف این دمنوش گیاهی صبح است. بهبود عملکرد قلب:

هل و میخک موجود در این چای نیز ممکن است در کاهش کلسترول خون موثر باشد. تاثیرگذاری بر فشار خون و ضربان قلب نیز از دیگر اثرات مثبت ترکیبات موجود در این چای است.

کمک به فشار خون بالا:

چای ماسالا همچنین با فشار خون بالا مبارزه می کند و به بهبود گردش خون در بدن کمک می کند. این دمنوش با چای سیاه خود می تواند دردهای مختلف در نقاط مختلف بدن را از بین ببرد و گرفتگی عضلات را برطرف کند.

شایان ذکر است که ترکیبات موجود در این چای می تواند حساسیت بدن به انسولین را افزایش داده و به بیماران دیابتی در تنظیم قند خون کمک کند. این چای می تواند در درمان بیماری کبد چرب نیز موثر باشد. زیرا می تواند با ترکیبات خود از تجمع چربی در سلول های کبدی جلوگیری کند. لازم به ذکر است که خانم ها در دوران قاعدگی و بارداری نیز می توانند از مقدار مشخصی چای ماسالا برای کاهش درد استفاده کنند.

 

در این میان یکی از اثرات بسیار مهم مصرف این چای کاهش وزن است. زیرا افراد با استفاده از آن و کالری اندکی که به بدن می رساند می توانند به افزایش متابولیسم خود کمک کنند.

 

با تمام این فواید می توان دریافت که این چای می تواند در بسیاری از افراد ایجاد حساسیت کند. بنابراین افراد باید قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنند. چای ماسالا برای کاهش وزن

به طور کلی غذاهای حاوی پروتئین، کربوهیدرات و فیبر می توانند تاثیر خوبی در کاهش وزن داشته باشند.

 

این چای هندی نیز سرشار از پروتئین است. بنابراین می تواند احساس سیری را به افراد منتقل کند به طوری که غذا خوردن را به دفعات متوقف کنند.

 

به همین دلیل افرادی که قصد کاهش وزن دارند می توانند از مواد این دم کرده مانند میخک و هل به خوبی استفاده کنند. کالری کم موجود در این چای باعث می شود بدن متابولیسم بیشتری انجام دهد و از ذخایر چربی خود برای تامین انرژی روزانه استفاده کند، بنابراین افراد می توانند به فعالیت های روزانه خود بپردازند.

 

برخی از مواد موجود در چای ماسالا، مانند زنجبیل، نیز می توانند با افزایش دمای بدن به هضم غذا کمک کنند. این ترکیبات چربی ها را می شکنند و به کاهش وزن کمک می کنند. ادویه دارچین نیز با گرمای خود می تواند از تجمع چربی در نقاط مختلف بدن جلوگیری کند. میخک همچنین سطح گلوکز را در بدن تنظیم می کند و به کاهش وزن افراد کمک می کند. ناگفته نماند که ادویه رازیانه همچنین دارای فیبر بالایی است که مانند پروتئین می تواند احساس سیری را در افراد القا کند، بنابراین افراد مختلف به دفعات زیاد غذا نمی خورند. فلفل سیاه، این ادویه تند و تند همراه با زنجبیل می تواند متابولیسم بدن را تقویت کرده و از تجمع چربی در قسمت های مختلف بدن جلوگیری کند.

 

برای کاهش وزن، بهتر است افراد دو تا سه فنجان چای ماسالا در روز بدون استفاده از هیچ گونه شیرین کننده بنوشند. این افراد بهتر است هنگام تهیه این نوشیدنی از شیر کم چرب مانند شیر گاو استفاده کنند تا کالری کمتری به بدن وارد شود.

 

البته این افراد باید در نظر داشته باشند که برای تسریع کاهش وزن بهتر است از رژیم های لاغری استفاده کنند تا اینکه هر روز این نوشیدنی را مصرف کنند. نکات مهم در مورد چای ماسالاچای ماسالا ترکیبات زیادی دارد که هر کدام می توانند فواید زیادی داشته باشند. اما میزان مصرف هر ترکیب را نیز باید برای افراد مختلف در نظر گرفت. زیرا برخی از این ترکیبات می توانند برای برخی بیماری ها مضر باشند یا با داروهای افراد تداخل داشته باشند. بنابراین بهتر است افراد قبل از استفاده از این چای با افراد متخصص مشورت کنند. افراد باید به این نکته توجه داشته باشند که نباید زیاد از این چای مصرف کنند و خود را به دو تا سه فنجان در روز محدود کنند.

 

 لازم به ذکر است که افراد مختلف ممکن است بعد از وعده های غذایی مختلف یا ورزش های روزانه از چای ماسالا استفاده کنند. زیرا تأثیر آن بر بدن افراد افزایش می یابد.

 

بهترین زمان برای مصرف چای ماسالاچای ماسالا یک چای خوشمزه با مواد طبیعی است. چای ماسالا طبیعتی گرم دارد، خواص زیادی دارد و مقوی خوبی برای بدن است. مصرف چای ماسالا در هر سنی ضروری است و بهتر است مصرف شود. اما به دلیل ترکیبات طبیعی و مقوی چای ماسالا از مصرف زیاد آن خودداری کنید. در زیر بهترین زمان مصرف چای ماسالا را بیان کرده ایم.

 

یکی از بهترین زمان‌ها برای مصرف چای ماسالا بعد از غذا است، زیرا مغز موجود در چای ماسالا باعث هضم سریع‌تر غذا می‌شود. همچنین مصرف چای ماسالا برای ورزشکاران یا افرادی که فعالیت بدنی شدید دارند بسیار مفید است و مصرف آن پس از فعالیت بدنی شدید، خستگی را از بین می برد.

افرادی هستند که این چای را برای کاهش وزن می نوشند و بدنبال اندامی لاغر و زیبا هستند. سوالی که در اینجا مطرح می شود این است که آیا چای ماسالا حاوی شکر است؟ زیرا طعم این چای شیرین است و بسیاری از افراد تصور می کنند شیرینی این چای مضر است. جالب است بدانید که در این دمنوش قندی وجود ندارد و دلیل شیرینی خفیف آن وجود ذرت در میان مواد آن است. به راستی این چای یکی از نوشیدنی های پرطرفدار در هند است که این روزها مصرف آن در ایران به دلیل خواص بسیار زیاد آن افزایش یافته است.