خرید قهوه ترک اورجینال با ضمانت کیفیت
-
مشاهده بر اساس :
-
بهترین نوع قهوه برای خرید
همه همیشه فکر می کنند که قهوه ترک به خودی خود نوعی قهوه است، اما آنچه باید در نظر داشته باشید این است که ترکیه قهوه و دانه های قهوه خود را تولید نمی کند و قهوه ترک چیزی است که مردم در مورد آن صحبت می کنند.
برای تهیه قهوه ترک از دانههای عربیکا استفاده میشود که تا زمانی که کاملاً پودر شوند، ریز آسیاب میشوند، شبیه دانههای قهوه معمولی نیست، اما شباهت زیادی به پودر کاکائو دارد. در دم کردن و دم کردن قهوه ترک، آب و قهوه با یکدیگر ترکیب میشوند و مانند قهوههای دیگر از فیلتر عبور نمیکنند و قطعا قهوه آسیاب شده را در دهان خود احساس میکنید.
قهوه ترک چه طعمی دارد؟
خوب، قهوه از لحظه ای که آن را آسیاب می کنید شروع به خودنمایی می کند. قهوه ترک بسیار ریز آسیاب می شود، کوچکترین نوع قهوه، با ذرات قهوه کوچکتر از حدود یک میلی متر.
قهوه آسیاب شده با شکر و آب مخلوط می شود (اگرچه این اختیاری است) و در یک قهوه جوش به نام ibrik یا cezve ریخته می شود سپس روی حرارت ملایم می جوشد و به طور سنتی روی ماسه داغ قرار می گیرد تا آماده شود. وقتی آماده شد، در نهایت قهوه غلیظ و کف آلود با عطری قوی خواهید داشت.
بهترین نوع قهوه عربیکا
در حالی که ده ها زیرگونه قهوه وجود دارد، دو نوع اصلی از گیاهان و نژادهای قهوه وجود دارد: عربیکا و روبوستا.
عربیکا از نظر طعم و عطر برتر است. تنها در حدود 15 کشور در سراسر جهان رشد و نمو می کند زیرا برای رشد مناسب به آب و هوای بسیار معتدل و ارتفاعات بالا نیاز دارد. برخی از این کشورها عبارتند از: اتیوپی، تانزانیا، نیکاراگوئه، کلمبیا، مکزیک و کنیا قهوه عربیکا را کشت می کنند. نسبت به آفات و بیماری ها بسیار حساس است به همین دلیل نیاز به نظارت مستمر و توجه شبانه روزی کشاورزان دارد.
از طرف دیگر، قهوه روبوستا کاملاً مقاوم است. می تواند در دماهای شدیدتر رشد کند و در برابر بیماری ها کاملاً مقاوم است که آن را تلخ می کند.
عربیکا عطر و طعم فوق العاده ای دارد، اما طعم آن کمی بیش از حد اسیدی است و کافئین موجود در قهوه عربیکا بسیار ملایم است، به همین دلیل است که حدود 60 درصد از مردم از ترکیب عربیکا استفاده می کنند. عربی مقدار مخلوط قهوه عربیکا و روبوستا 80 درصد عربیکا و 20 درصد روبوستا است و این 80 درصد به دلیل طعم و کافئین بالای عربیکا است و اغلب افراد همیشه به دنبال قهوه با کافئین بالا هستند. قهوه عربیکا موثرتر و ماندگارتر از روبوستا است، مثلاً روبوستا حدود یک تا دو ساعت در بدن انرژی ایجاد می کند، اما عربیکا تقریباً پنج ساعت انرژی دارد.
قهوه ترک با کیفیت
در تهیه و خرید پودر قهوه ترک باید به کیفیت آن توجه کرد. برخی از ویژگی ها در قهوه های با کیفیت رایج است. به عنوان مثال، یک قهوه با کیفیت، قهوه ای است که تاریخ رست آن تازه باشد، بدون افزودنی هایی مانند شیر و شکر طعم خوبی داشته باشد، یا حتی زمانی که سرد است، طعم اصلی خود را حفظ می کند.
ترکیب عربیکا یا روبوستا یا انواع برشته شده آنها بر میزان کافئین موجود در فنجان تأثیر می گذارد، بنابراین در انتخاب ترکیب دقت کنید. یک قهوه ترک با کیفیت به اندازه کافی کف دارد و به دلیل افزودنی های غیرمجاز زیاد نیست.
قهوه ترک که از دانه های برشته شده قهوه تهیه می شود، به دلیل طعم قوی و طرز تهیه و سرو، یکی از نوشیدنی های محبوب در ترکیه و یونان و بسیاری از کشورهای جهان است. پس از افزودن پودر قهوه و رسیدن به حد مطلوب، آن را داخل قهوه ساز بریزید و سپس در فنجان بنوشید. مصرف قهوه ترک با معده خالی غلظت کافئین را نسبت به سایر روش های مصرف افزایش می دهد.
معرفی قهوه ترک
قهوه ترک یکی از نامهای معروف قهوه برای ایرانیان است. دلیل این امر نام این کافه و سهولت در تهیه قهوه ترک است. بر خلاف سبک های دیگر قهوه، برای تهیه قهوه ترکی نیازی به ابزار و ابزار خاصی ندارید و می توانید این قهوه خوشمزه را تنها با یک قهوه جوش (در اکثر خانه ها موجود است) درست کنید.
برای اولین بار دو تاجر عرب این محصول را به عثمانی آوردند که پس از آن قهوه ترک با استقبال خوب مردم مواجه شد و قهوه ترک به سرعت در آنجا پخش شد و از آنجا به اروپا منتقل شد. اما طرز تهیه قهوه در این کشور به عنوان یک سنت باقی مانده است و حتی امروزه نیز سرو قهوه بخشی از فرهنگ و مذهب ترکیه شده است. مواد و وسایل مورد نیاز برای تهیه یک قهوه ترک عالی عبارتند از: قهوه جوش (جزوه) یا شیر جوش، پودر قهوه ترک، آب سرد و شکر (در صورت لزوم). ابتدا برای هر فنجان قهوه یک فنجان آب سرد داخل قهوه جوش بریزید سپس به هر فنجان یک یا دو قاشق چایخوری پودر قهوه ترک اضافه کنید. اگر میخواهید قهوهتان کمی شیرین شود، میتوانید در این مرحله شکر را به قهوه جوش اضافه کنید و هم بزنید تا محلولی به دست آید. حالا قهوه جوش را روی حرارت خیلی کم قرار دهید. توجه داشته باشید که بعد از قرار دادن قهوه جوش روی آتش، آن را هم نزنید. هر چه مدت زمان بیشتری برای تهیه قهوه بگذرد، کیفیت قهوه بهتر خواهد بود. دلیل استفاده از آب سرد این است که دم کردن قهوه بیشتر طول می کشد. مراقب باشید وقتی قهوه روی آتش است، قاشق را در قابلمه نگذارید، در غیر این صورت کف و قهوه دوباره بالا نمیآیند. پس از چند دقیقه، یک لایه ضخیم از قهوه تشکیل می شود. بعد از تشکیل لایه کف، قابلمه قهوه را از روی حرارت بردارید و لایه تشکیل شده را با قاشق داخل فنجان بریزید و قهوه جوش را دوباره روی حرارت قرار دهید. البته به خاطر داشته باشید که قهوه نباید در حین انجام کار بجوشد. پس از ریختن کف در فنجان، قهوه ترک را دوباره روی حرارت قرار دهید و قبل از اینکه قهوه بجوشد آن را به فنجان خود اضافه کنید.اکنون قهوه بی نظیر شما آماده است. قهوه ترک در کشورهای عربی و ترکیه با شیرینی، باقلوا و یک لیوان آب سرو می شود.
خواص و فواید قهوه ترک
قهوه را می توان بدون شیرینی مصرف کرد یا معمولاً با مقادیر متوسط شکر درست می شود. نوشیدن 2 فنجان قهوه ترک در روز خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و سنگ کیسه صفرا را تا 45 درصد کاهش می دهد. کافئین موجود در قهوه سیستم عصبی را تحریک می کند، کمبود انرژی را جبران می کند و همچنین بدن را مجبور می کند که به خواب نرود.
بر اساس مطالعات، توانایی تفکر فردی که در سن 55 سالگی روزانه 6 فنجان قهوه می نوشند، حدود 6 برابر بیشتر از افرادی است که قهوه نمی نوشند. یکی دیگر از نتایج قابل توجه این است که افرادی که قهوه می نوشند نسبت به دیگران حفره های کمتری دارند. هنگامی که قهوه می نوشید، جریان انرژی در بدن دوباره پر می شود و این انرژی در کودکان پس از سه ساعت شروع به کاهش می کند، در حالی که در بزرگسالان 5-7 ساعت طول می کشد.
تحقیقات نشان می دهد که متابولیسم و چربی سوزی را افزایش می دهد. قهوه ترک برای سلامتی مضر نیست، 50 میلی گرم کافئین موجود در یک فنجان قهوه به راحتی از بدن خارج می شود و اثر آرام بخشی دارد. وقتی بیش از یک فنجان قهوه می نوشید، ممکن است احساس بی قراری و کمی بی خوابی کنید.
نوشیدن نصف فنجان قهوه در روز نیز خطر ابتلا به آسم را کاهش می دهد و تنفس را آسان می کند.