خرید انواع قهوه اصل و کیفیت بالا با قیمت عالی
-
مشاهده بر اساس :
-
قهوه نوشیدنی است که از عصاره گیاه قهوه به دست می آید.عصاره گیاه قهوه که به دلیل طرز تهیه و ترکیب آن با سایر مواد غذایی مانند شکر، شیر، خامه و بستنی به نام قهوه می شناسیم، نام های مختلفی دارد مانند قهوه ترک، قهوه فرانسوی، اسپرسو، کاپوچینو، قهوه با شیر و از این قبیل موارد نام برده می شود. آنچه خواندید یک تعریف بسیار ساده و ابتدایی از قهوه بود. در ادامه این مقاله با تاریخچه قهوه آشنا می شوید و کل فرآیند تبدیل گیاه قهوه به نوشیدنی های قهوه فرانسوی، قهوه ترک، اسپرسو، کاپوچینو، لاته و غیره را توضیح می دهیم. پس در مرحله اول به سراغ درخت قهوه می رویم.
گیاه قهوه
گیاه قهوه درختی است با گل های سفید و میوه گل های آن به شکل دانه های قرمز رنگ شبیه به گیلاس است و به گیلاس قهوه معروف است. گیلاس قهوه از اجزای مختلفی تشکیل شده است که درونی ترین قسمت آن دانه های سبز قهوه است که می شناسیم.
تاریخچه قهوه
در مورد تاریخچه قهوه اختلاف نظرهای زیادی وجود دارد، اما معتبرترین آنها به این نکته اشاره می کند: قهوه اولین بار در قرن نهم توسط یک چوپان اتیوپیایی به نام خالد کشف شد. خالد متوجه شده است که وقتی بزهایش دانه های یکی از درختان را می خورند، پرانرژی و سرزنده می شوند و شب ها بیدار می مانند. در آن زمان راهبان خانقاه ها از روشنفکران جامعه محسوب می شدند. به همین دلیل خالد برای آنها دانه های گیاه قهوه را آورد تا علت این مشکل را دریابد. راهبان با مشاهده خواص دانههای قهوه، ایده خشک کردن و استفاده از این دانهها را برای نوشیدنی مناسب برای شبهای عبادت مطرح کردند و اینگونه بود که قهوه وارد عرصه زندگی شد و در دسته نوشیدنیها قرار گرفت.
پخش قهوه
همانطور که در بالا ذکر شد، یکی از مکان هایی که به عنوان زادگاه قهوه شناخته می شود، اتیوپی است. پس از کشف آن در اتیوپی، مسلمانان در سفر حج خود قهوه را به عربستان سعودی آوردند و از آنجا توسط بازرگانان دولت عثمانی (ترکیه کنونی بخشی از امپراتوری عثمانی است) قهوه را به امپراتوری عثمانی معرفی کردند. ) جایی که مورد استقبال بسیاری قرار گرفت.
پس از ورود قهوه به ترکیه مدرن، این نوشیدنی به سرعت در بین مردم محبوب شد و مکان هایی برای سرو این نوشیدنی ایجاد شد. این نوشیدنی به دلیل همجواری ترکیه با کشورهای اروپایی، پس از ترکیه وارد کشورهای اروپایی مانند ایتالیا شد و از آنجا در سراسر جهان پخش شد.
قهوه سبز
قهوه سبز هسته میوه قهوه است. نوشیدنی قهوه (قهوه فرانسوی، اسپرسو) از فرآوری قهوه سبز تهیه می شود. قهوه سبز معمولاً به دلیل سختی و تلخی بیش از حد آن نوشیده نمی شود، اما به دلیل خواص درمانی متعددی که دارد همواره به عنوان یک مکمل درمانی مورد استفاده قرار گرفته است.
در حال حاضر یکی از کاربردهای اصلی قهوه سبز به عنوان مکمل کاهش وزن است.
انواع قهوه
قهوه های کشت شده در دنیا همه از یک نوع نیستند و بر اساس خواص، ویژگی ها و محل کشت به انواع مختلفی تقسیم می شوند. در بین انواع قهوه های موجود در دنیا، دو نوع قهوه عربیکا و روبوستا بیشترین حجم را در بین انواع قهوه دارند، بنابراین این دو نوع تقریباً کل حجم قهوه تجاری دنیا را تشکیل می دهند. اولین تفاوت انها محل کشت و شرایط آب و هوایی است که این دو نوع قهوه در آن رشد می کنند.
قهوه عربیکا
محبوب ترین و گران ترین نوع قهوه بین این دو نوع قهوه عربیکا است. قهوه عربیکا به دلیل محبوبیتی که دارد حدود 60 تا 70 درصد از حجم تولید قهوه در جهان را تشکیل می دهد. یکی از دلایل گرانی عربیکا نسبت به دیگر گونه های روبوستا، تقاضای زیاد برای این محصول است. از نظر سن، گیاه قهوه عربیکا از قهوه روبوستا قدیمی تر است و اولین گونه قهوه کشت شده در جهان است. گیاه قهوه عربیکا عمدتاً در ارتفاعات می روید و مزارع تولید این گیاه در ارتفاعی بین 900 تا 2000 متری از سطح دریا قرار دارد. از دیگر ویژگی های این گیاه می توان به موارد زیر اشاره کرد:
1) دانه های صاف و صاف، دانه های بیضی بیشتر از قهوه روبوستا و دانه های با انحنای در مرکز دانه قهوه از ویژگی های زیبایی شناختی قهوه عربیکا هستند.
2) میزان کافئین قهوه عربیکا در مناطق مختلف متفاوت است اما به طور کلی میزان کافئین قهوه عربیکا نصف مقدار کافئین قهوه روبوستا است و این مقدار حدود 0.8 تا 1.5 درصد است.
3) اسیدیته قهوه که نشان دهنده درجه اسیدی قهوه است. در قهوه عربیکا، بیشتر از قهوه روبوستا است.
4) به طور کلی قهوه های عربیکا طعم بهتر و کمتری نسبت به قهوه های روبوستا دارند.
رست قهوه
فرآیند برشته کردن قهوه را رست می گویند.
همانطور که در بالا ذکر شد، میوه درخت قهوه گیلاس قهوه است که حاوی قهوه سبز است. قهوه سبز شامل دانه های قهوه خامی است که برای تهیه یک فنجان قهوه لازم است. دانههای قهوه سبز را به دلیل اسیدیته بالا نمیتوان در آب حل کرد و یا استخراج کرد، بنابراین برای تهیه یک فنجان قهوه ابتدا دانههای سبز را برشته میکنند و سپس از دانههای قهوه برشته شده نوشیدنی درست میکنند. برشته کردن قهوه شامل چندین مرحله است که طی آن دانههای قهوه سبز به قهوهای کاملاً برشته و تیره تبدیل میشوند. البته همه به دانه های قهوه کاملاً برشته شده علاقه ندارند، به همین دلیل است که تولیدکنندگان دانه قهوه در طول فرآیند برشته کردن، قهوه ها را به درجات مختلف (با بوییدن آنها) برشته می کنند تا هرکسی بتواند یکی از انواع درجات برشته را انتخاب کند. به سلیقه و علاقه شما انواع روست قهوه عبارتند از:
- درجه آسیاب 7 برای تهیه قهوه سرد مناسب است.
- درجه 7 برای تهیه قهوه با قهوه ساز Percolator
- درجه 6 برای تهیه قهوه با فرنچ پرس مناسب است.
- درجه آسیاب 5 برای تهیه قهوه با کمکس است.
- سطح آسیاب 4 برای تهیه قهوه با دستگاه قهوه ساز چکهای
- آسیاب سطح 4 مناسب برای تهیه قهوه سایفون.
- آسیاب 3 برای تهیه قهوه با موکاپوت مناسب است.
- آسیاب سطح 2 برای تهیه قهوه با دستگاه اسپرسوساز برقی مناسب است.
- آسیاب سطح 1 برای تهیه قهوه ترک مناسب است.
اگر می خواهید اطلاعات خود را در مورد انواع قهوه، تاریخچه آن، خواص و روش های سرو این نوشیدنی باستانی دوچندان کنید، در این مقاله تا انتها با ما همراه باشید تا قبل از خرید قهوه اطلاعات بسیار کاملی در مورد آن داشته باشید.
شاید کمتر کسی تصور می کرد که گیلاس قلبی به عنوان یک درختچه در اتیوپی و بعداً در مناطق گرمسیری قاره آمریکا و شاخ آفریقا و بخش هایی از آسیای جنوبی آنقدر محبوب شود که دانه برشته و در نهایت دم کرده آن، آن را به نوشیدنی ماندگار تبدیل کند. قرن. . قهوه یک نوشیدنی تلخ اما پرطرفدار و بدیع است که اولین بار در قرن پانزدهم وارد عرصه نوشیدنی ها شد و اکنون پس از گذشت سال ها همچنان پای ثابت همه مهمانی ها و مراسم ها در کنار چای است. اگر بپرسیم نام این گیاه از کدام ریشه است، باید بگوییم که قهوه معادل عربی کلمه کافا یا کافه است. کافا نام منطقه ای در جنوب غربی اتیوپی (محل تولد گیاه قهوه) است. اگر بخواهیم ریشه کلمه آن را عمیق کنیم، باید بگوییم که کلمه عربی قهوه در اصل از ریشه فعل قها به معنای بی اشتهایی است. جالب اینجاست که اعراب معتقد بودند نوشیدنی تازه کشف شده باعث از بین رفتن اشتها می شود و به همین دلیل به آن قهوه می گفتند.
تاریخچه قهوه در جهان و ایران
شاید اگر تاریخچه قهوه را به صورت تخصصی تری تحلیل و بررسی کنید، نام کاپرا و صاحب آن کالدی را به عنوان کاشف آن بشنوید. مورخان نوشته اند که کاشف گیاه قهوه در واقع یک چوپان در اتیوپی است که در رفتار بزهای خود به دقت متوجه شده است که وقتی در بوته ای خاص چرا می کنند آنقدر انرژی می گیرند که شب ها نمی توانند بخوابند. بالا و پایین پرش های بی حد و مرزش به پهلو. درست است که گفتیم قهوه در قرن پانزدهم ظهور کرد و وارد عرصه نوشیدنی های رایج شد، اما عصر مصرف قهوه واقعاً از قرن سیزدهم در دربار پادشاهان و اشراف دیده شد و به مصرف عمومی رسید.
تاریخچه قهوه در اروپا
اما جالب ترین قسمت تاریخچه این گیاه این است که این نوشیدنی برای اولین بار به انگلستان و در نهایت تقریبا یک قرن بعد در حدود سال 1650 پس از میلاد وارد اروپا شد. اولین کافه های اروپایی در آکسفورد و لندن واقع شده اند. مایع تلخ شیطانی نامی بود که روحانیون ونیز به آن دادند که نمی دانستند قهوه چیست و مانند علمای عرب سعی در ممنوعیت آن داشتند و تا حدی توانستند سخنان خود را برای مدتی روی میز بگذارند. چند سال. اما دیری نگذشت که این نوشیدنی ناب و ماندگار میزبان خاص ترین لحظات اروپایی ها در کافه ها بود و بعدها جای نوشیدنی های سرد را در وعده صبحانه گرفت.